pátek 21. ledna 2011

Nová kabelka boty a doplňky

Hrozně jsem si tuhle kabelku přála ,ale nemohla ji sehnat,teda levně.Nejlevnější 600kč.Dnes mě ale Tesco navnadilo na 70% slevy a trefa.Kabelka byla ve slevě za 195 kč.Měli i černou a já se samozřejmě nemohla rozhodnout.Co myslíte udělala jsem dobře s touhle barvou,nebo se víc nosí černá?Dál měly ve slevě legíny s lesklím hadím potiskem za 57kč a fialovo černé punčochy za 27kč,ty punčochy jsou z úžasně jemného materiálu a jsou moc příjemné,nekoušou.Co by to bylo za nákup bez nějaké té kosmetiky.Za 20kč jsem si koupila černou jumbo tužku,něco jak Nyx jumbo pencils.Barva je hodně intenzivní a dlouho drží,mám ji celý den.Chci ji jako podklad pro smoky eyes.A jako poslední se mi zalíbili tyto 2 roztomilé puntíkové gumičky do vlasů,každá za 10kč,jsou ze saténu.Ještě jsem zapoměla na botky ze sekáče Catwalk za 120kč.Ta moda a kosmetika mě úplně zrujnuje:-)Teď jsem totiž zase objevila stránku Heavenly minerals ze které si prostě musím objednat jejich Peacock kolekci za 10 dolarů plus 5 poštovné.Mrkněte třeba se Vám taky něco zalíbí.




6 komentářů:

  1. Tedy, super nákup! Myslím, že hnědá kabelka se určitě neztratí! A moc se mi líbí botky! Jinak ty punčochy fakt mají za 27,-kč??? Mám přesně tyhle, fotila jsem se v nich před časem i na blog, jsou fakt super pohodlné a zajímavé, jenže jsem za ně dávala tuším 115,- :-)) Tak to budu muset udělat nájezd o víkendu na Tesco a zásobit se, výběr punčoch mají celkem velký:-) A líbí se mi i gumky do vlásků! Paráda! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Cože ta kabelka stála jen 195,-??? :-O Zítra bežím do Tesca! Je úžásná a za ty prachy!! Díky za tip. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, kde to bereš, ty máš opravdu štěstí na super ceny a věci... :)

    OdpovědětVymazat
  4. NICE PAIR OF BOOTS, A NON TRADITIONAL FEATURES IN A TRADITIONAL STYLE. BESOS.

    LAZYCATSTYLE

    OdpovědětVymazat
  5. Mě se nejvíc líbí boty!Skvělý úlovek!

    OdpovědětVymazat
  6. Nemůžu zapomenout a tu černou kabelku měli tam poslední,asi si ji v pondělí koupím a podle toho kterou budu nosit víc,tu druhou prodám....

    OdpovědětVymazat