středa 12. ledna 2011

Eyeko extra glow cream



Už delší dobu pasu po nějakém vyhovujícím highlighteru.Po shlédnutí pár fotek tohoto Eyeko krému jsem neodolala a na oficiálních stránkách jsem si ho koupila stál 9 euro a poštovné je zdarma.Objednávala jsem ho v době vánoc takže přišel za 14dní,jinak prý chodí za týden.Krémik přišel v roztomilé papírové krabičce.Obal samotného krému nic moc,růžová,plastová doza s logem firmy.Z výrobku samotného jsem ,ale nadšená.Tento highlighter je nezářivější ze všech které jsem zkoušela.Je to perleťový krém s růžovým odleskem,ale žádné třpytky což oceňuji.Mám highlighter od Max factor,ale bohužel má třpytky,ELF facial whip-dobrý výrobek,ale moc hutný a mastný a kvůli tomu moc dlouho nedrží a máte pocit ,že máte na tvářích mastnou vrstvu,Benefit high beam-podle mě velký propadák ,teda za tu cenu,určitě nebyl tak krásně zářivý jak Eyeko a navíc stojí 3 krát víc.Eyeko po rozetření rychle zasychá a potom už se nehne a drží celý den.Má krémovou konzistenci,která se lehce rozetírá.Vůně trošičku pokulhává ,ale dá se to vydržet:-)Po nanesení zanechá pleť rozzářenou a svěží.Já ho používám na  lícní kosti a pod obočí,ale dá se i přimíchat do make upu pro zářivý vzhled pleti třeba na párty.Já jsem rozhodně spokojená a všem ráda doporučuju.



3 komentáře:

  1. A nerozmazává ti makeup? Já mám ten 3in1 Cream a když ho nanesu na nalíčenou pleť, tak mi rozpouští makeup=( Ale ten Extra Glow vypadá na fotce krásně, tak možná vyzkouším=) High Beam mám taky a je pravda, že moc výrazný není, spíš v létě na opálenou a ne moc nalíčenou pleť. Mým favoritem je teď Dermacol.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Talko a od dermacolu máš jaký úlovek ať zkusím něco nového.Ten Eyeko právě že zaschne a pak drží krásně to se mi právě,líbí protože ostatní jdou rychle dolů.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Nikol, ten Eyeko mám taky a jsem s ním moc spokojená, je opravdu výborný a za tu cenu a to množství, za mě prostě 1:-)

    OdpovědětVymazat