středa 12. ledna 2011

Essence I love berlin kolekce

 Essence mě každý měsíc ničí svými kolekcemi,protože nikdy nemůžu odolat a pár věcí si koupím.Přitom už kosmetiku nemám kam uložit a navíc jsem si dala předsevzetí,že za ni nebudu tolik utrácet.Essence má ovšem svoje kolekce čím dál promakanější a proto jsem neodolala odnesla si další lahůdku.Balzám na rty v krásném balení,ta výrazná růžová se zeleným nápisem a černým popsaným víčkem k sobě perfektně sedí a to nemluvím o designu té paletky,které jsem zatím odolala,ale asi se pro ni vrátím.To je moje logika když to koupím najednou  je to moc drahé,ale když koupím jeden den balzám na rty a druhý den paletku připadá mi to levnější:-)Balzámek stál 55kč,čekala jsem míň,ale nelituju toho,protože ta barvička je hodně neobvyklá.Taková křiklavě růžová.Na balzám na rty je dost pigmentovaná a slušivá,samozřejmě není na rtech taková jak v kelímku je míň intenzivní.Každopádně když ho někdě vytáhnete tak zazáříte,protože designově je moc hezky udělaný a barvička je nepřehlédnutelná.Rty po něm zůstávají lesklé a vláčné,drží docela dlouho na balzám na rty.Moc krásně voní to mám na líčidlech ráda,když zvláštně voní.Pořád k němu čuchám,hmmm.Za tu cenu určitě doporučuju a pro ty co nemají rádi barevné balzámy ,mají i bezbarvou verzi.V jejich kolekci jsou další vychytávky jako barevné tekuté linky,zajímavé laky na nehty atd.Další povedená kolekce od Essence.

4 komentáře:

  1. Ty Essence limitované kolekce mě taky vždycky dostanou=) ale ten balzámek vypadá krásně...zítra se na něj podívám v Rossmanovi.

    OdpovědětVymazat
  2. No právě ty limitky jsou zabijáci dělá je i Alverde a vždycky všechno chci protože vím že je to limitka a příště už to neseženu.

    OdpovědětVymazat
  3. Jo, já to mám podobně. Nedávno jsem neodolala smaragdově zeleným gelovým linkám od Alverde - samozřejmě limitka :D

    OdpovědětVymazat
  4. Elvie ,ale ty gelové linky jsou hrozné.Já jsem měla ty stejné i barvu a šla jsem je vrátit nešlo s nima pracovat,strašně žmolkovaly.Gelové linky od Alverde vůbec nedoporučuju.Měla jsem i černé a za 2 měsíce vyschly.Jinak mám Alverde moc ráda,ale linky nebrat.

    OdpovědětVymazat