neděle 23. ledna 2011

Co je v mé cestovní kosmetické taštičce?

Dnes bych Vám chtěla ukázat co je v mé kosmetické taštičce.Samozřejmě nenosím vždy úplně všechny věci sebou.Podle příležitosti si vyberu co si vezmu.Vždy sebou mám krém na ruce,protože mám ekzém a v zimě bez něj nemůžu vylézt ven,mám strašně popraskané ruce.Vlastně proto neukazuju laky na nehty,po shlédnutí mých ruk by jste už na můj blog nepřišly:-)Teď mám oblíbený Balea kamilkový v cestovním balení,stojí 20kč myslím a je moc příjemný,hned se vsákne a nedráždí mi ekzém.
Protože mám malého tak mi samozřejmě nemůže chybět desinfekce na ruce,používám Septoderm gel.
Z make upů nosím sebou buď Tolerian když jedu na celý den někam,nebo tester Colorstay od Revlonu který mám v taštičce pořád.
Jako korektor sebou beru korekční  tužku Gabriela Salvette.
Pudr sebou beru taky jen když jedu na celý den pryč.Je praktický,je v něm zrcátko a pudřenka zespodu a hlavně dobře matuje.
Pokud nemám pudr mám v záloze matující papírky od Essence.
Tvářenku beru sebou zřídka,ale když už tak E.L.F. je totiž prťavá a všude se vejde.
Pokud beru sebou stíny vždy k nim beru tento malý štěteček od HIP Loreal je malý,ale kvalitní.
Krémové linky sebou beru často,protože si maluju vnitřní víčko a to potřebuje častěji opravovat.Štěteček na linky je od Essence a je super.
Tužku na obočí od HaM beru taky málo,většinou na párty.
Vždy u sebe mám něco na rty buď rtěnku,lesk nebo balzám.Rtěnku mám teď oblíbenou Tanju od Alverde.Lesk Capuccino taky Alverde nebo tester rtěnky Avon Latte nezabere žádné místo a když mám rty popraskané beru balzámek se sladkou chutí a vůní hroznů Grape soda.
Na párty si brávám i kleštičky na řasy,mám je v některém příspěvku.
Protože se mi někdy loupe kůže na nose,kvůli chladnému počasí beru sebou miniaturu krému Hydreane riche.
Jako poslední nesmí chybět parfémek,mě voní tento Dior Pure poison ale někdy sebou beru i velké balení parfémů,tento beru pokud mám malou kabelku třeba na ples.
Ještě jsem zapoměla na samotnou kabelku,která se mi moc líbí je hodně lesklá a velikostně pro mě akorát.Koupila jsem ji u Avonu.A co nosíte vy ve svých taštičkách?





2 komentáře:

  1. Tož pěkně jsi vybavená! :)
    Dasdusha jsem nevymyslela já, ale jedna moje blízká osoba, která nezná zdrobělinu Dášenka (je cizinka) a tak pro mě vymyslela Dasdusha (Dašduša)
    :)

    OdpovědětVymazat
  2. No teda, to je výbavička! moc pěkné :)

    OdpovědětVymazat