neděle 28. srpna 2011

Nákup v DM

Dnes jsem letěla do DM protože jsem se dozvěděla o nové kolekci Alverde Hippie deluxe,nevím jestli bude určená pro náš trh,ale zatím ji neměli.Nicméně jsem i tak narazila na pár zajímavých věcí a novinek.

Procházela jsem kolem regálu s péčí na ruce a rty a zaujalo mě tam roztomilé balení Balea balzámu na rty a navíc s vůní melounu a za 29kč.Musela jsem si ho vzít byl tak hezoučký.Jinak na tomto balzámu se mi líbí,že se vpije a nezůstává mastný ani lepkavý,oproti jiným mým balzámům,které se chovají jako "rádobylesk" ale přitom mám na rtech jen vrstvu lepkavé vazelíny.I tento balzámek obsahuje vazelínu,ale stejně zůstává nelepivý,proto bude ideální pod rtěnku.Krásně rty vyživuje,v krabičce vypadá do červena,ale je bezbarvý.Vůně ihned po nanesení zmizí,jaká škoda.

Potom jsem uviděla stojánek s praskajícími laky od S-he,normálně bych si ho nevzala,ale tento je skvělí,protože ho můžete dát na jakýkoliv Váš lak.Mám praskající lak i od Essence a tam je zapotřebí i báze,potom se nánáší praskající Top Coat a navíc mají na výběr jen ze tří odstínů.U S-he je uvedeno,že se praskající lak nanáší na jakýkoliv lak S-he,ale bylo mi jasné,že to půjde na všechny.Hned doma jsem to zkusila na můj lak od Avonu a funguje to.Mají je v černé a bílé barvě,takže bílý si pořídím příště.Cena:69kč

Tohle jsou úlovky ze stojanu výprodejí.Alverde zapékané oční stíny 06 Intensiv turquoise,mázla jsem je jen tak na ruku a nestačila se divit jaká krásně pigmentovaná,sytá tyrkysová se v té krabičce skrývá.Sleva byla z 99kč na 69kč,takže žádná hitparáda,ale stejně jsem je musela mít.A jsem ráda,že jsem je vzala jsou krásné.


 Poslední úlovek stíny od Miss sporty,Shimmer dust ods.002 Panache cena 27kč taky jsem zkusila a hned jsem viděla jak se budou vyjímat na černých smokey eyes,udělají na nich modrý metalický efekt a už byly v
košíku.
vlevo Alverde,vpravo Miss sporty




13 komentářů:

  1. Já viděla v Dmku essence ballerina kolekci :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten balzámek mám doma už asi dva týdny a ještě jsem ho nevyzkoušela :-) A od Essence je to jen reklamní trik, aby si lidi kupovali dva laky místo jednoho, ten jejich praskací funguje také na jakémkoli barevném laku všech značek.

    OdpovědětVymazat
  3. Skvelé úlovky, krásny blog. Je vidieť, že sa kozmetike venuješ a rozumieš jej :))) Barča

    OdpovědětVymazat
  4. Ten Balea balzám sem si chtěla taky koupit a pak sem na něj zapomněla :( tak snad příště ještě budou mít. A jinak já mám ten práskací od Essence a ten mi popraská úplně na jakýmkoliv laku :D nejdřív sem myslela, že bude fungovat jenom na tom k tomu určeným, ale naštěstí funguje na všech! :)

    OdpovědětVymazat
  5. melounový lesk mám, překrásně voní a hrozně se mi líbí to baleníčko a barva:) jako jezero.dole hluboce tmavá a nahoře světlá:)

    OdpovědětVymazat
  6. já chci Alverde Hippie deluxe
    já chci Alverde Hippie deluxe
    já chci Alverde Hippie deluxe

    prosím...

    OdpovědětVymazat
  7. jůů, Alverde miluju, to musím mít :D

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám ten praskající od Essence a jde mi to normálně i na jiný laky, než od Essence:-)

    http://luczynky-world.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Pod praskací laky od Essence bázi nepotřebuješ. Sice to tak prodávají (teda prodávali, od září ty "báze" už nebudou), ale fakt to funguje na jakémkoliv laku.

    OdpovědětVymazat
  10. Máš skvělý blog, jsem ráda, že jsem na něj natrefila!

    OdpovědětVymazat
  11. No to jsem teda jelito já jsem ten Essence zkusila jen na jeden lak a na ten to zrovna nešlo a na další už jsem nezkoušela.Chjo jsem si měla vzít radši ten bílý páč černé mám teď dva.

    OdpovědětVymazat
  12. Balzám mám taky, a u nás je za 26 korun ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Já měla od značky Balea sprchový gel s vůni vodního melounu. Tu vůni miluju! Takže bych ten balzám musela ze rtů slízat!

    http://pieceofebuu.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat