čtvrtek 25. srpna 2011

Essence výprodej

Ahojky,včera jsem Vám ukázala nový sortiment Essence.Aby ty nové krásné věcičky měli kam zařadit musí obětovat některé starší věci.Proto je v Rossmanu výprodej různých Essence produktů.Všechny výprodejové kousky stojí 29,90kč/kus.Neminulo to ani Sun club stojan a péči o nehty.A tohle jsem pořídila já:

Quattro stíny jedním slovem nádhera,mrzí mě,že jsem jim nedala šanci už dřív,normálně stojí myslím 79,90kč takže za cenu 29,90kč jsem musela vzít všechny co byly ve slevě.Moc se mi líbí barvy i jejich kombinace v paletkách,vždy k sobě ty 4 odstíny pěkně ladí.Pigmentace je skvělá až na některé matné odstíny.Můj favorit je stín ze zelené paletky 06 Rock Angel (nahoře vpravo),ten třpytivý odstín v paletce vlevo dole.Je extrémně pigmentovaný a krásný.Paletky obsahují kombinaci metalických,třpytivých a matných stínů.

04 oh so cute , 06 rock angel
02 chic-ify , 03 vamp it up

02-Chic-ify

03-Vamp it up

06-Rock angel

04-Oh so cute
 Konečně jsem ulovila i Sun club-bronzing blush pro brunety odst. 02 Good night darling- 29,90kč.Bronzer je  trochu tmavší a zdá se mi ,že není příliš pigmentovaný.Tvářenka je dobrá a má moc hezkou barvu a hlavně jako celá řada Sun club voní po kokosech,hmmm.




Swatch bronzing blush



O pudru se nebudu moc rozepisovat,protože není nic moc.Vzala jsem ho jen pro tu cenu 29,90kč.


 Zato tyhle Duo stíny můžu jedině doporučit jsou krásně pigmentované a mají máslově jemnou texturu.Sami barvy jsou taky krásné,můj favorit je duo 03 All time favourit,obsahuje takovou hnědo zlatou barvu,která je krásně teplá a jeden highlight stín.Druhé duo 05 Ever glam je taky krásné a dobře pigmentované jedna barva je určená na víčko druhá na rozjsnění pod obočí.Zezadu je i návod jak je používat.Ve slevě byl i single stín po kterém jsem pásla minule,protože se mi líbil i jako tvářenka,je to jemně studená barva podle mě by se měla jmenovat Innocence,ale jmenuje se Go all girlie ods. 25,shimmer effect,třpytivá opravdu je,ale dá se snést i na tvářích,takže ne moc.
Vlevo duo:all time favourit,vpravo:ever glam

 A na závěr pár tužek-dvě ze Sun club stojanu,02 Lake shore bronzová,03 blue lagoon tyrkysově modrá-obě jsou krásně měkké a perfektně kreslí,pigmentace skvělá,a hlavně když je necháte chvíli uschnout,jsou voděodolné,otěruvzdorné a dlouhodržící ale opravdu hodně dlouhodržící,což mají v popisu práce a vzorně to plní.29,90/kus

Tužka black mania,carbon black,gloss eye pencil,má být lesklá tužka na oči což je,je tak měkká že si myslím,že jsem ještě centimetr od kůže a ona už dělá krásnou sytou černou linku.Nevýhodou je,že moc nedrží a nevydrží jakýkoliv dotek,a když si ji dám do vnitřního víčka pálí jako čert.Je to škoda ,protože je extra černá a dobře se s ní maluje.Myslím že bude dobrá na rozmazávání na smokey eyes.29,90kč

O dlouhodržící černé Essence tužce jsem už psala jak je skvělá a,že drží jak přibitá.Proto jsem si ji vzala i v jiné barvě 10 Almost famous.Je to tělová barva s jemným zlatým třpytem.Pořídila jsem si ji za účelem rozjasnění vnitřního víčka,díky tomu oči nevypadají unaveně.Do vnitřního bohužel nemaluje.Ale jinak maluje a drží skvěle.29,90kč

Dlouhodrž. tuž. 10 Almost famous,Sun club 02 lake shore,Sun club 03 blue lagoon,Carbon tužka,Carbon linky.
Poslední můj úlovek jsou carbon black tekuté linky Black mania.Umí vytvořit extra černou ,přesnou linku.Mají hrot se kterým jde udělat buď tenší nebo tlustší linka.Po zaschnutí skvěle drží,ale není voděodolná.Pozor pokud máte citlivé oči,cítím z něj alkohol nebo něco podobně dráždivého.

V mém testu voděodolnosti a otěruvzdornosti všech zmíněných linek neobstáli obě Carbon black, tužka ani linka,zbylé 3 drželi jak přibité.

Celkově jsem byla z nákupu přímo nadšená,nadšená kvalitou většiny výrobků,opět tleskám Essence.A těším se s čím novým a skvělím zase přijdou.Jo a nejsem zaměstnanec Essence:-)












10 komentářů:

  1. Paráda!Už si běžím pro nějaký úlovek...jen doufám,že to mají i v našem městě :)

    OdpovědětVymazat
  2. Do jakého Rossmana chodíš? Já kamkoliv jdu, tak mají Essence jen malý výběr nebo hrozně vyprodané...

    OdpovědětVymazat
  3. Ježišimarjá to ne! :D Já chci taky bože můj! to se nedá ani číst.. achjo, a já se asi nikam do Rossmana nedostanu, tady poblíž žádnej není, nejblíž 30 km :(

    OdpovědětVymazat
  4. u nás v Náchodě zase žádné slevy na výrobky nemají :D Nikdy

    OdpovědětVymazat
  5. Já tam byla včera a koupila jsem si zatím jen ten bronzer a lesk z řady sun club.Ale ještě se tam asi zajdu podívat na laky:)

    OdpovědětVymazat
  6. Tohle je fakt tráápení!!! Než se do nějakého rossmana dostanu tak už tam klasicky žádné slevy nebudou:(

    OdpovědětVymazat
  7. :D tak ti pěkně děkuji, ale z mého must have listu, kde byli jen tampóny, jsem se dostala na částku 500 Kč v drogerii a převážnou většinu věcí tvořila Essence :D

    OdpovědětVymazat
  8. Jůů, taky jsem jim to předevčírem vykoupila :D

    OdpovědětVymazat
  9. taky jsem si tam pár věcí koupila - duo stíny, hnědou metalickou tužku a tekuté linky :)

    OdpovědětVymazat
  10. Woow ! Za 29,- ? Já je taky chci ! ;D (stíny)
    Máš pěknej blog ...

    OdpovědětVymazat