pondělí 1. srpna 2011

E.l.f. šestý nákup

Podle různých fotek na netu se mi zalíbil balzám na rty z řady Studio odstín Nice & Natural.Zabrousila jsem opět na stránky e.l.f.u a měli poslední jeden kus,no tak jsem ho tam nemohla nechat.Aby mu v košíku nebylo smutno přihodila jsem tam ještě pár věcí a jsem spokojená.Vybrala jsem dobré kousky,anebo že by e.l.f žádné špatné neměl?:-)

Conditioning lip balm-Nice&Natural-první vychytávkou je SPF 15,která je nám letos ovšem k ničemu kvůli počasí...:-(Ale pokud jedete k moři ,super.Po otevření krabičky se na mě vyvalila krásná kokosová vůně,to mám moc ráda,po nanesení jsem zjistila,že i sladce chutná,mňam,ale hlavně není lepkavý,nemám pocit neprodyšného nánosu na rtech,prostě je velice příjemný a pěkně rty hydratuje.Barva je  krásná,aspoň já mám takové neutrální tělové odstíny ráda.Pigmentovaný je na můj vkus dobře když vezmu v potaz,že je to balzám.Líbí se mi,že je vrstvitelný a můžete s ním docílit barevného efektu jako např. s pigmentovaným leskem na rty.Krásně se leskne a dodá i barvu,ale kolik to záleží jen na Vás.Balení je obrovské,takže jen tak do kapsy ho nedáte a na cestování taky moc praktické není,ale kvalita výrobku převažuje tuto maličkost.

Cream eyeliner-Teal tease-když jsem viděla různá srovnání s MAC Blacktrack tak jsem si řekla,že ho musím vyzkoušt i já.Nechtěla jsem ,ale tradiční barvy,ale něco zajímavého.Zalíbil se mi odstín Teal tease a to byla trefa do černého nebo tyrkysového?Je to krémová linka,která se dá stejně dobře využít jako báze pod stíny pokud chcete,aby byly výraznější.Jsou dobře pigmentované,dlouho drží a je k nim i štěteček.Barva je prostě jedním slovem nádherná,exotická,tropická,zářivá,tyrkysová se zlatýma třpytkama,ale ne velkýma.Ta barva mě fakt uchvátila a po této ochutnávce už mám vyhlídlé další odstíny.Balení je stejné jako u balzámu,ale je o hodně menší,takže na cestování i uskladnění v pohodě.

Liquid eyeliner ze základní řady-Plum odstín.Ten odstín se mi líbí moc je to taková bordo-vínová.Nelíbí se mi ale aplikátor,je to takový ten tvrdý hrot,který má většina levnějších tekutých linek.Konzistenci a hlavně dlouhodržícímu efektu linek nemůžu nic vytknout.Drží tak dobře,že nejdou ani odlíčit.:-)
Takže opět dnes musím smeknout před kvalitou e.l.f kosmetiky a jsem moc ráda,že existuje taková firma,která prodává  kvalitní kosmetiku za tak vynikající ceny.Díky e.l.f.u se moje kosmetická sbírka rozrůstá,ale nezrujnuje mě.Baví mě s kosmetikou experimentovat a zkoušet nové odstíny a s např. e.l.f.ími quartety stínů za 35kč můžu mít všechny stíny z jejich nabídky a experimentovat až do haleluja.Někdo si stěžuje,že jejich balení jsou malá,ale podle mě v tom je ta výhoda.Menší balení stojí míň peněz a já si ,proto můžu dovolit vzít víc odstínů.Navíc se mi líbí,že jde e.l.f. s dobou a má moderní odstíny za slušné ceny.Určitě existují i lepší firmy,ale bohužel k nám do ČR se dostane jen velmi málo dobré kosmetiky.Proto tak chválím e.l.f. protože je pro nás dostupný.Když jsem byla v Benátkách narazila jsem na obchod s kosmetikou KIKO Milano.Lidi to jste neviděli MAC jak vyšitý,ale za čtvrteční ceny,rtěnky 5 euro,bronzery 10euro,atd. kosmetika naprosto luxusní,ale to je to "ALE" nedostupná u nás.Samozřejmě jsem Vám přivezla ukázat jednu nude rtěnku od KIKO a stíny,ale o tom až příště...
plum,teal tease,nice&natural




http://www.kikocosmetics.com/eshop/it/home-odkaz na KIKO kosmetiku mrkněnte,ale zakryjte si klávesnici ať si do ní nenaslintáte:-)

3 komentáře:

  1. Já mám teď svojí první Elfí dodávku, ale sem spokojená..! Ty quatro stíny mám taky ráda, vzala sem si na začátek ve dvou barvách a příště plánuju další..! jsou bezva.. a o rtěnkách apod. co od nich mám ani nemluvím.. sice se s tím furt seznamuju, ale už teď vím, že budou brzy následovat další objednávky.. :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kiko kosmetiku si vozím z Milána a je vážně super, mají boží oční stíny a tvářenky! taky mě štve, že u nás není k dostání

    OdpovědětVymazat
  3. Od ELF jsem nejvíc spokojená s krémovými linkami. A černou tužkou na oči u které bylo ořezávatko. Z toho jsem měla radost :-D Ořezává perfektně.

    OdpovědětVymazat