pondělí 4. dubna 2011

Voňavý post....

 Dnes bych se Vám ráda pochlubila svou sbírkou parfémů.Nemám teda velkou sbírku ani nejsem velká znalkyně.Většinou mám naopak ráda vůně,které profesionálové odsuzují,ale co mě prostě voní.Mojí největší láskou je momentálně Avril Lavigne-forbiden rose,obvykle vůně v drogerkách nenakupuju,vnutila mi ji k vyzkoušení prodavačka a už jsem byla lapená.Po pár použitích se lapila i moje teta a už ji má taky.

Můj druhý miláček je Carolina Herrera-CH,to je vůně na kterou se všichni ptají čím voním a voní dlouho.Je trošku dražší o to větší byla moje radost když mi ji prodala slečna,které nevoněla za zlomek ceny a navíc v krásném dárkovém balení i se sprcháčem.


V zimě a na večerní akce nosím CK-Euphoria,v létě zase božskou Armani-Acqua di Gio-takhle si představuju že voní nebe.
 Ráda používám i vůně z Avonu protože jsou levné(teda pokud je koupíte přes ebay).Na jaře začínám používat  In bloom protože v té vůni cítím jarní kvítka a v létě ve velkých pařácích používám osvěžující  Jet femme na kterou se mě lidi taky hodně ptají.


In bloom má krásný flakon

Jinak sporadicky používám i Sunflowers od E.Arden taky dlouho drží a je hodně květinová,méně používám Valentino-Rock and Rose,protože moc nemám ráda sladké vůně

 Tyto vůně používám nejmíň Krizia Time-pižmová mošusová vůně a Christian Lacroix for Avon- Rouge těžký kalibr na můj vkus

Mým miláčkem byl dřív Dior J'adore l'absolue ve kterém si nechávám nostalgicky na poslední střik a někdy umím použít i pánskou Dolce Gabbana-the One


V létě se mi ještě hodně osvědčily tělové spreje od Avonu,které jsou lehké a mají mňamkové vůně,Tesori d oriente mám když mě přepadne chuť na orientální vůni a voní moc hezky.
Poslední dobou jsem i párkrát šlápla vedle a to např. s  vůní Acqua di Gioia (ne Acqua di Gio!) a musela jsem ji prodat.Teď jsem si zamilovala vůni Zara Essentials je jí 100ml za 599kč,ale na mě držela celý den.Až vyprázdním svoje zásoby určitě bude moje...

4 komentáře:

  1. mas moc hezkou sbirku!ja mam ted rada hypnose!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Na jaro taktéž mám oblíbenou In Bloom od Avonu, mám k ní i tělový krém a na léto Jet Femme, je to pěkně osvěžující vůně. Já jsem vůbec na ty ovocný a květinový.

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych řekla, že máš pěknou sbírku. :) Dolce Gabbana mám taky, ale Light Blue. :) A ty tělové spreje od Avonu mám taky ráda na léto. Kdysi dávno byl v Avonu melounový, ale už se bohužel nevyrabí, což je škoda, nádherně voněl. :)

    OdpovědětVymazat
  4. úžasná sbírka :) tělové spreje od Avonu mám moc ráda, jsou to lehké příjemné vůně :)

    OdpovědětVymazat