středa 20. dubna 2011

Video tutorial-denní hnědé smokey eyes

Dneska jsem pro Vás natočila video,nejčastěji jste mi psali o denní kouřové líčení takže tady je.....Při natáčení mě stihl vyrušit taťka,teta i mamka tak jsem musela 3 krát přerušit natáčení,ale nakonec jsem ho dotočila tak snad se bude líbit,když tak mi zas nechte tip na příští líčení ,díky za shlédnutí......











19 komentářů:

  1. To líčenie vyzerá skvelo ja to robím podobne ako ty až na to, že mám kajalovú čiernu ceruzku....
    Prosím ťa a kde sa dá kupiť tá základná báza alebo čo si si to dávala na začiatku líčenia ...vďaka

    OdpovědětVymazat
  2. hnědé smokey taky nosím skoro každý den :) tak moc se s tím nemažu ale, zabere mi to asi minutu:D taky to máš mnohem hezčí ..:)

    OdpovědětVymazat
  3. asi jsem divná, ale mě vydrží oční stíny celý den i bez podkladové báze :D jinak super líčení, takto se líčím skoro každý den :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj je to báze Art deco a viděla jsem ji teď v parfumerce Marionaud,stojí 209kč a je to můj all time favourit must have produkt.

    OdpovědětVymazat
  5. Minimalist lady-divná nejsi,ale asi máš kvalitní stíny nebo štěstí,že ti drží,protože mě bez báze stíny vydrží tak 3 hodiny.

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělé video, díky Nikol, určitě vyzkouším. Máš hrozně hezký hlas :) Můžu vědět, kolik ti je?

    OdpovědětVymazat
  7. Jé, to mě baví :) Videa mám ráda, už se těším na další. Ač sleduju občas JulieG apod., některým věcem nerozumím a produkty v těch videích jsou pro mě často nedostupné. Tvoje videa pro mě budou přínosem :)

    OdpovědětVymazat
  8. nádhera, miluju takové líčení!:)
    http://chuckina-fashiondiary.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. skvělé videiko:)), už se moc těším na další:)).

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj fakt pěkný líčení ale hlavně mě zaujalo to jak si na začátku říkala že se to hodí i pro oči s vnějším víčkem níž. Nikdy jsem nad tím neuvažovala proto bych tě chtěla poprosit o nějaký článek nebo video o tom co se pro jaký typ očí hodí...ať už se jedná a o barvu očím jejich velikost, umístění (blíž nebo dál od sebe) a tak.. jen kdyby si chtěla:)

    OdpovědětVymazat
  11. Kleště na řasy by se správně měly používat před řasenkou. Video je v fajn, máš příjemný hlas, všechno jsi srozumitelně popsala i vysvětlila. Jedna věc mi ale celkový dojem dost kazí - to přežvykování!

    OdpovědětVymazat
  12. Díky za radu ohledně žvýkání:-)já netušila,že to někomu může vadit.Mě to zbavuje nervozity tak proto žvýkám a kleště vím,že se oficiálně mají používat před řasenkou,ale plno vizážistů i make-up guru je používají po.Já když je dám před tak to nemá efekt a nikdy se mi nestalo že by se mi řasy poničily,takže myslím,že je důležitější jak to komu vyhovuje a ne co je na obalu.

    OdpovědětVymazat
  13. Máš můj obdiv! Líčení je úžasné a ty jsi moc šikovná:) Ale jinak to žvýkání mi taky vadí (nejenom u tebe, obecně) a s těmi kleštičkami jsi mi vyrazila dech! Já je používám vždycky před řasenkou. Měla bych strach, že si je polámu, když bych to dělala naopak. Ale proti gustu..., znáš to:)

    A díky za tip na krémové linky. V úterý jsem si koupila hnědé gelové linky od Essence a jsou úžasné, skvěle se s nimi maluje! Tak si chci pořídit ještě černé a asi zkusím e-bay. Jinak jaký používáš štěteček na ty linky? Já jsem sehnala v HM za 29 Kč, je určený právě na smokey-eyes, ale na druhé straně má právě takový tenký štěteček (asi) na linky.

    OdpovědětVymazat
  14. Já mám štěteček od Essence je z jejich limitované edice Denim wanted,asi už není k sehnání,ale myslím ,že poslouží každý tenký štěteček.Jinak na smoky eyes používám taktéž štětec od Essence je to novinka a stál myslím 40kč.Ten velký co je ve videu je z Ebay.

    OdpovědětVymazat
  15. Máš vážně moc hezké oči, a to i bez nalíčení :)
    A se smokey eyes, no super, fakt moc pěkný, a video je povedený, taky se mi líbí, jak všechno popisuješ a tak :)

    OdpovědětVymazat
  16. Nikol, jsi opravdu šikovná, Tvůj blog se mi moc líbí:)! Dnes jsem ho objevila a sleduji Tě. V budoucnu chci také točit videa, takže se u Tebe jedině inspiruji.) a za to díky.
    Mohla bych se zeptat jaký používáš foťák/kameru/webcam? Zoom a pixely? Můj Canon mi strašně všechny barvy sežere, hrozně mě to štve. Protože ikdyž se nalíčím opravdu intenzivně, tak to není nikdy pořádně vidět. .(
    Jinak jediná výhrada, doporučuji kleštičky používat před řasenkou, řasy se tím opravdu ničí. Mia.)

    OdpovědětVymazat
  17. Holky já používám ty kleštičky 13 let a zkusila jsem všechny způsoby a takto mi to vyhovuje nejvíc a hlavně to natočení vydrží.Kleště po řasence dávám asi 10 let a nikdy jsem neměla polámané řasy.Mě to takhle vyhovuje.Kameru mám JVC Everio hdd a s ní i fotím,ale jak říkáš Mio žere barvy taky.Těším se na tvoje video...

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj, naozaj krasne licenie :) Mna by zaujimalo aj vecerne vyrazne smokey licenie napriklad na party, lebo s tym mam problem. Dakujem :)

    OdpovědětVymazat
  19. Jsi šikovná, býváš moc hezky nalíčená, ale ač bych nevěřila, že mi to bude vadit, tak to žvýkání mi fakt lezlo krkem. :D ;-) Pořád jsem se ti musela dívat na pusu, jak přezvykuješ jak moje 3 letá dcera. :D
    Omlouvám se za anonymitu, ale netuším, jak si přiřadit jméno, komentuji poprvé. Verča

    OdpovědětVymazat