středa 23. března 2011

Video-úprava obočí



Ahoj holky pár z Vás zajímalo jak si upravuju obočí tak jsem pro Vás natočila video.Potřebuju ještě hodně pilovat aby to bylo perfektní,ale snad jsem aspoň někomu pomohla k hezčímu obočí:-)Budu ráda když mi necháte komentář jak se Vám to líbilo a tip co by jste chtěli vidět příště.

15 komentářů:

  1. Super, urcite v tech videjich pokracuj:) rada bych videla treba nejakej look s kourovym licenim:)

    OdpovědětVymazat
  2. Dokonalé! Tužku používám stejnou, jen od Dermacolu, ten kartáček je k tomu moc šikovný a také nedělá nánosy:-) Ale přiznám se, že ten stín jsem nezkoušela, i u Tebe mi přijde, že už to ani není potřeba, že "zásah" tužkou dokonale postačuje:-)) Moc pěkné, jsi šikovná!

    OdpovědětVymazat
  3. Je to super ...vyskúšam to ...a jedna otázočka dá sa ta farba nanášať aj obyčajným aplikátorom alebo si na to mám kupiť špecíálne ten štetček ?

    OdpovědětVymazat
  4. Alica- štěteček je určitě lepší,já mám štěteček na nehtovou modeláž je tvrdší než normální a navíc vyjde na pár kaček.

    OdpovědětVymazat
  5. ahoj, moc pekne video.. tuzku si asi pujdu hned koupit;) jinak me by zajimalo jak si delas podklad, myslim tim make up, pudr, tvarenka, korektor, jakou bazi pod make up pouzivas a pod... diky:)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojky :), moc super video, jseš sympatická a skvěle jsi to všechno do detailu řekla:).. Bylo by fajn třeba kouřové líčení ;), jak už tady někdo zmiňoval, hezkžý den

    OdpovědětVymazat
  7. super video, sice si obočím nedokresluju, ale i tak jsem to ráda viděla. Zajímal by mě třeba tvůj denní make up :-) jak už někdo psal výše

    OdpovědětVymazat
  8. ahoj, super, že konečně videjko, taky se přidávám ke kouřovkám, třeba na denní nošení, lehčí a decentnější, ne moc výrazné, ale můžeš sem klidně i hodit líčení kouřovek na večer, spíš v hnědých tónech, nějak jsem se už odnaučila používat tolik černé =) děkuju =)

    OdpovědětVymazat
  9. no moc hezky!dik za tip!!a video muzes zas nejaky o liceni oci;)

    OdpovědětVymazat
  10. Je možný, že jsem tě dneska viděla v Tescu nakupovat oblečení? Osůbka mi byla nějak povědomá a pak jsem si uvědomila, že jsi to (nejspíš) ty! V reálu jsi vyšší a hubenější než na fotkách, moc ti to sluší:)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Peťulko tak to jsem byla já,byla jsem na lovu v Tescu a na Vaňkovce.Škoda že jsi se neozvala mohli jsme zajít na kafe,ráda bych poznala nové lidi co mají stejnou vášeň pro modu a kosmetiku jako já.

    OdpovědětVymazat
  12. dobry tutorial. ja ktomu mam hrozny pristup ale :)

    OdpovědětVymazat
  13. Já jsem byla u pokladny a pořád mi vrtalo hlavou, koho mi připomínáš:D A pak mi to došlo až po chvilce. Jinak bych se jako tvoje čtenářka určitě ozvala! Ale jinak s tou vášní pro módu a kosmetiku to u mě asi nebude tak moc pravda. V porovnání s tebou jsem úplná začátečnice:)

    OdpovědětVymazat
  14. super videjko, já bych ocenila třeba video na makeup , nanášení ,tónování atd.

    OdpovědětVymazat