úterý 17. ledna 2012

Top výrobky roku 2011

Netřeba omýlat o čem bude tento příspěvek.Moje nejoblíbenější výrobky roku 2011.

 Parfém roku: CHLOÉ Love,láska na první nádech.

 Make up roku:Velkým překvapením pro mě byl make up Match skin od Margaret Astor,hezky kryje a vypadá přirozeně.Pořídila jsem si ho hned jak dorazila do drogerií takže můžu zodpovědně říct je opravdu dobrý.

Pokud potřebuju lepší krytí používám Studio sculpt od M.A.C ten ja taky výborný.



Řasenka a zároveň objev roku:Wonder lash Oriflame,od doby co ji používám nemůžu použít jinou řasenku,protože výsledek jiných se mi nelíbí.Dokonce jsem rozdala svou nejoblíbenější L'oreál Voluminous.Tahle řasenka mě prostě dostala už jinou nechci.

Tužka roku:Nejlepší tužka tohoto roku je pro mě taky nedávný objev  tužka Super Shock od Avonu,má gelovou konzistenci takže se snadno nanáší,ale po zaschnutí je nerozmazatelná.

Vychytávka roku: tahle Maybelline precizní tužtička mi ušetřila spoustu času a trápení s vytvářením kočičích očí.Je tak tenká,že dokáže linku dotáhnou na konci oka k dokonalosti.Je precizní takže se s ní dostanu velmi blízko k řasám a má spoustu dalších využití.

Tvářenka roku:Vím,že není moc oblíbená,ale pro mě je skvělá,je málo pigmentovaná,ale pro mě akorát a má studený stříbrný lesk,který mi sluší.NYC -outside café.

Bronzer roku:E.l.f. Healthy glow bronzing powder-sunkissed,vytvoří jemně opálený přirozený vzhled,není do oranžova a zanechává zlatý lesk na tvářích.
Krémová tvářenka roku:tady je důkaz,že i levné věci můžou být kvalitní.Je to tvářenka z obchodu vše za 30,- značka Mile,konzistence je lehce silikonová a velmi dobře se s ní pracuje.Zanechává na tvářích zdravý ruměnec jako když přijdete z lyžovačky.

Pudr roku:V této kategorii nemám úplně jasno,protože mi všechny pudry připadají stejné a ještě jsem nenašla takový,který by mě přesvědčil o opaku.Ale vzhledem k ceně,odstínu,konzistenci a tomu,že mi neničí pleť jsem vybrala matující  pudr Essence.


Báze roku:Bází mám požehnaně,ale jako nejlepší se mi díky své nesilikonové,nemastné konzistenci jeví Givenchy Acti mine jedinou nevýhodou je cena.

Rozjasňovač roku:Mám jich hodně,krémové,gelové,pudrové,ve spreji,ale stále se vracím k mému oblíbenému E.l.f. shimmering facial whip -Lilac petal Když chci něco opradu rozzářit použiju tento.



 Rtěnka roku:četla jsem hodně nespokojených recenzí,ale já si nemůžu pomoct tyhle rtěnky od Alverde jsem letos používala nejvíc,vlastně jsem skoro nic jiného nepoužívala.Jsou krémové,matné,dlouho drží a mají krásné přirozené odstíny.


Přípravek na obočí roku: E.l.f. duo na obočí odstín medium.Používám ho denně a to mluví za vše.Stav vidíte.Bez něho bych byla ztracená:-)

Báze pod stíny roku:Trvám na bázi Art deco je nejlepší.Ale tuto Essence jsem si také oblíbila sjednotí barvu víček a zmatní je.Je skvělá pod matné stíny a skvělá je i její cena.


 Korektor roku:Korektor s nejlepší krycí schpností?L'oreal Infallible 16h.

Lesk na rty roku:Pořád trvám na E.l.f Luscious liquid lipstick.Je mátový a dlouho drží.


 Krém roku:Vichy nutrilogie 2 umí krásně pleť vyživit,nedráždí,má jemnou parfemaci a pleť je po něm krásně vyhlazená.
Krém na ruce roku:Zepter Swisso logical,Maximální vyživující a vyhlazující efekt za minimální dobu,je skvělý.Moje ruce nikdy nebyly hladší.
Hydratant roku:Clinique DDML ideální je ráno pod make-up,vydrží pleť pod make upem hydratovat celý den.
 Přípravek na vlasy roku:Batiste suché šampony,mají různé vůně,ty novější mají lepší konzistenci která tolik nezatěžuje vlasy.Ten prostřední je dokonce se třpytem.

5 komentářů:

  1. Ahoj, mohla bych se zeptat, kde bych sehnala suché šampóny Baliste? U nás je nikde nemají, pokud by se to dalo zprostředkovat třeba nějak přes Tebe, že bych Ti poslala penízky na účet, tak budu moc ráda :)).

    OdpovědětVymazat
  2. S DDML od Clinique musím souhlasit:)

    OdpovědětVymazat
  3. batiste se dají koupit na netu :)Stačí zadat do googlu

    OdpovědětVymazat
  4. Kdysi jsem zkoušela napodobeminy parfémů od FM, ale nedalo se to srovnát s mými originály - máš zkušenosti?

    OdpovědětVymazat
  5. Taky by mě zajímalo kde v Brně koupit Batiste suchý šampon?

    OdpovědětVymazat