sobota 12. listopadu 2011

Nejlepší produkty podzim 2011

Protože mi hodně z Vás psalo,že máte rádi top 10 a další žebříčky  nejlepších výrobků a navíc protože jsem zde dlouho nepřispívala.Rozhodla jsem se ukázat Vám ,které výrobky jsem na podzim používala nejvíc a osvědčily se mi.Všechny jsem používala minimálně 3 měsíce,takže si troufám říct,že vím o čem mluvím.

Oriflame,Giordani gold -Age defying foundation SPF 8,nádherný make up,je to jako krém s make upem dohromady,ale přesto dobře kryje.Vypadá velmi přirozeně,protože odstíny  krásně splynou s pletí.Pleť během dne vyživuje,což já potřebuju ,protože moje pleť je v zimě suchá a šupinkatí.Umí pěkně zakrýt vrásky což má i v popisu práce.Na zimní období všem vřele doporučuju kvůli jeho výživné konzistenci.

Bronzer ,který jsem používala v létě,na podzim a budu i v zimě.Stačí troška a dodá mojí pleti trochu barvy,abych nebyla tak bledá.Mám odstín 4 a je na mě velmi přirozený,ale pokud by Vám tento neseděl Gabriella Salvette má má celkem 5 odstínů těchto brozerů takže si vybere každý.Líbí se mi na něm i to,že je minimálně třpytivý.


Tento Catrice highlighter je z mých pudrových highlihterů nejlepší a,že jich mám.Nejdřív jsem ho koupila kvůli neodolatelnému obalu,ale překvapení čekalo vevnitř.Je velmi decentní,není třpytivý,jen umí obličej rozzářit,že vypadá přirozeně zdravě.




Tuhle Milani Luminous tvářenku jsem sháněla snad 2 roky než jsem na ni narazila na netu za dobrou cenu.A jsem ráda,že jsem to nevzdala,protože bych opravdu o něco přišla.Je jedním slovem nádherná,růžová se zlatým leskem,je jemná není vulgární nebo křiklavá,je přirozená a krásně rozzáří líčka.


Matující pudr Essence jsem koupila jen,proto,že mi bylo líto ho tam za 29kč nechat.Dnes jsem ráda,že ho mám a používám ho denně.Má velmi přirozený finish,nedělá nánosy a perfektně sedí k mému odstínu pleti.Lehce pleť zmatní,ale nevysušuje.



Pro další věcičku jsem plánovala samostatný příspěvek,který by si určitě zasloužila a taky že ho posléze provedu.Je to tužka na oči Super shock od Avonu.Je neuvěřitelná.Krásně se nanáší díky extra měkké konzistenci tuže.Je super černá a po nanesení stačí velmi malá chvíle k zaschnutí a potom velmi dlouho drží a zůstává super černá celý den.


Protože jsem si  na podzim ulítla na černých linkách a rudých rtech alá 60s' musela jsem si pořídit tekuté linky tyhle od Essence jsou vážně skvělé.Mě se s nimi moc dobře pracuje díky zkosenému aplikátoru.Umí vytvořit velmi precizní a velmi černou linku,která drží celý den.


A teď k rudým rtěnkám.Ody o rtěnkách Dermacol jste určitě slyšeli a já se k nim přidávám,jsou opravdu kvalitní.Moji favoriti jsou odstíny 07 a 08.Obě jsou maximálně pigmentované,matné a už v první vrstvě vytvoří výraznou červenou vrstvu.Jsou pekelně sexy a skvěle drží a tím myslím,že vydrží pití i jídlo. 

Zalíbil se mi i odstín Red 2000 od Avonu,který není tak křiklavý a výrazný jako Dermacol,ale je klasicky červený.Nevydrží tolik co Dermacol,ale myslím,že je to univerzální  slušivá červená. 


Můj favorit od první chvíle co jsem ji vyzkoušela je řasenka Oriflame Wonder lash Intense,umí krásně prodloužit a oddělit  řasy navíc název Intense napovídá,že je černější než obyčejná Wonder lash a cenově je dostupná všem, stojí asi 150kč.


L'oreal Infaillible 16 hr. korektor,umí vyzmizíkovat vše co chcete aby bylo neviditelné,je opravdu velmi pigmentovaný,dlouhodržící a navíc se dobře nanáší díky štětečkovému aplikátoru.Nyní ho mají v DM za 149kč což je super nákup oproti původním 290kč.


Již delší dobu jsou moje oblíbené lesky na rty E.l.f .Luscious liquid lipstick.Ne jinak je tomu na podzim,ale navíc mi do sbírky přibilo dalších pár kousků, mám jich už 7 kusů a jsem  s nima maximálně spokojená,nelepí,voní mentolem a dlouho drží, co víc chtít.


Tihle dva pomocníci mi teď hodně pomohly.Jsem alergická na psí srst a sliny.Olízl mě tetin pes ,osypala jsem se a potom se mi udělaly stroupky.Léčba trvala 3 týdny.Zkoušela jsem všechno možné,ale nejvíce mi pomohl na odstrnění hrubé a šupinkaté kůže Oriflame zázračný kelímek.Ten jsem používala na noc.Na den mi pomohl mastný bio krém s esenciálními oleji Sanoflore.


Vůně je pro mě nepostradatelný společník,miluju vůně.Mám jich asi 20 a střídám je podle nálady.
Momentálně je mojí nejoblíbenější vůní Lancome Tresor Midnight rose,podle mě je tohle ideální podzimní vůně,ani moc těžká,ani svěží.

9 komentářů:

  1. Za avon super shock som aj ja, jediná vec od avonu čo mám rada :)

    whatluciadid.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Catrice rozjasňovač mě celkem zaujal, jaká je výdrž?

    OdpovědětVymazat
  3. Na tu řasenku od Oriflame nedám dopustit :)

    OdpovědětVymazat
  4. O Avon Super Shock jsem slyšela a viděla na vlastní oči, co dokáže, vypadala dobře a kamarádka si ji nemůže vynachválit.
    Co se týče vůně, plánuju nález na parfumerku, hodlám je obrat o mraky testerů, abych si mohla vybrat ten svůj nej na zimu... :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tu řasenku od Avonu mám doma a dala jsem jí mamce, protože mě vůbec nevyhovovala..:D A přitom hodně lidí na ní taky nedá dopustit..no já vždycky byla jiná :D

    http://missnothingfashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. s tým make upom s oriflamu mám aj ja dobré skúsenosti, ten je naozaj jednička.

    http://martina-beautyblog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Make-up z oriflame používa moja mamina a vraví, že lepší nikdy nemala :) Ja mám zase ten hojivý zázrak z oriflame a ten je najlepší pomocník či už na suché pery alebo hojenie rany po nejakom pupáčiku a špirála wonder lash je u mňa jednotka- žiadna ju ešte u mňa neprekonala :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ten makeup a kelímek se mi taky osvědčili

    OdpovědětVymazat
  9. Balzám od Sanoflore mám také a nemohu si ho vynachválit, také na něj plánuji recenzi.
    Zvu vás na GIVEAWAY:
    http://levanduleodlutense.blogspot.com/2011/12/giveaway-kosmeticky-balicek.html

    OdpovědětVymazat