čtvrtek 3. listopadu 2011

Kate Moss pro Rimmel

Poslední dobou jakoby se s kolekcemi roztrhl pytel.Ani Rimmel nezahálí a vytvořil kolekci rtěnek ve spolupráci s Kate Moss.Já už jsem měla možnost rtěnky vyzkoušet a  můj názor je,že jsou božské.Na první pohled mě uchvátily (v našich drogeriích) neobvyklé barvy.Je libo nude,fuchsiovou,hot pink,korálovou nebo sexy červenou?Najdete ji v téhle kolekci.Navíc jsou hodně pigmentované takže stačí jednou nanést a drží.Obal je taky povedený,kombinace matu a lesku a podpis Kate na obalu bude jednou sběratelským kouskem.A cena 95kč je třešničkou na dortu.Jedna z nich mi určitě neuteče,fuchsiová nebo hot pink?
Dovolím si přidat ještě jednu maličkost v podobě nových očních stínů Rimmel.Mají moc hezký obal,je ve tvaru Anglické vlajky.Zkusila jsem je jen tak sběžně a náhodou jsem měla na ruce i swatch nových (vlnitých )stínů od Margaret Astor a kupodivu Astor zvýtězil na celé čáře.A dosti mě Astor překvapil,protože barvy těch stínů byly převážně metalické,extra pigmentované a syté.Fakt je zkuste alespoň na ruku jsou super.V porovnání s Rimmelem,Astor stíny úplně zářily.Rimmel stíny se na ruce vůbec nepodobaly stínům v krabičce,byly vybledlé a nedržely.





Snad to už byla poslední ukázka nových kolekcí a příště už přejdu k vážnějším tématům:-)

7 komentářů:

  1. Já jsem si rtěnky pořídila dvě. Tu první a tu třetí na obrázku. Jsou fakt skvělé, barva opravdu skvělá, sytá a dlouho vydrží. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tie rúže vyzerajú dobre :)

    giveaway na whatluciadid.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Rimmel stíny jsou pro mě největší šílenost, tyhle stíny fakt ne:(
    Rtěnky jsou zase pro změno ok, koupila jsem si dvě ze staré kolekce, nude a takovu růžovofialovou a jsou to perfektní rtěnky
    (lepší jak dražší značky). Takže si možná jednu opět vyberu:)

    OdpovědětVymazat
  4. ja som davno nebola v drogerke omrknut novinky, takze sa po nich isto poobzeram vyzeraju fakt dobre:)a ked hovoris, ze su super:)

    OdpovědětVymazat
  5. ano videla som to aj ja minule v tv a vyzera to celkom dobre, zaujali ma tie ruze:)
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Plánuju, že si nějakou koupím, tak na to snad někdy dojde :D.
    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat