čtvrtek 3. listopadu 2011

Alverde novinky

Dnes jsem pro změnu navštívila DM drogerii a nestačila zírat.Alverde přišel s novým stojanem a se spoustou nových výrobků.Já bio kosmetice fandím,ale je fakt,že je to ještě neprobádaná oblast a na Bio kosmetiku odpovídající kvalitě normální (ropné) kosmetiky si budeme muset chvíli počkat.Ale i tak Alverde udělal pokrok a myslím,že je průkopníkem v oblasti Bio kosmetiky.
První 2 věci ,které mě zaujaly byly rtěnky.Ta v klasickém balení  není novinka,ale má nové odstíny a stojí za to je vidět.Můj tip je odstín Lovely nude,krásná nude barva za 79,90.

Pokud nemáte rádi rtěnky  nude až do bíla,ale spíš přirozená nude,doporučuju zkusit Slim rtěnku v Odstínu Shiney terra a velice funny odstín je Pink sorbet.Obě rtěnky doporučuju,můj názor je ,že budou i dobře držet,protože jejich konzistence je tuhá a hustá.


Klasická rtěnka

Slim rtěnka


Další novinkou jsou matné mono stíny,testery ještě neměly takže vyzkoušené je nemám.
Zato Shimmer pearls jsem vyzkoušela a musím říct,že oproti sypkým tvářenkám ke kterým ještě doju neobsahuje velké třpytky,ale jen jemný třpyt,ale stejně bych s ním zacházela opatrně.S těmi kuličkami se tedy nepředali:-)
shimmer pearls
Další pro mě určitě potěšující novinkou je trio na obočí,které obsahuje vosk na obočí ,dvě barvy a dva štětečky.Tohle bude první novinka,kterou od nich plánuju koupit.
Sypké minerální tvářenky o,kterých jsem se už zmínila jsou pro mě nepoužitelné,protože jsou plné velkých třpytek,které se po nanesení rozsypou po celém obyčeji.Hrůza.

minerální tvářenka
Další hodně třpytivou záležitostí je jejich Highlighter na oči.Má dvě patra,dole sypký třpytivý prášek,který nedoporučuju sypat nikam a nahoře je krémový třpytivý highlighter,který se dá použít snad jen jako báze pod třpytivé stíny.
Minerální korektor je hodně šikovná věcička,která dokáže zamaskovat cokoliv.Hlavně když máte správný odstín.U Alverde najdete  rozhodně odpoveď na každý problém.Jejich korektory se totiž vyrábějí ve žluté barvě,která je proti kruhům pod očima,dále zelený proti začervenání a poslední je proti mimickým vráskám.

žlutý minerální korektor
Mezi make upy přibyl nováček Color and care make up,který mi svou texturou  připomíná spíše tonující krém,velké krytí nečekejte.
Lesk a peeling v jednom,nevím sice jak to funguje ,ale na zimu by se mohl hodit.

peeling-lesk
Pro milovnice manikůry  je tu ošetřující sérum na nehty se spoustou výživných dobrot ke zpevnění nehtů.
Velmi příjemný byl i krém na ošetření nehtové kůžičky s meruňkovým olejem.


krém na nehtovou kůžičku

 Další novinkou je ošetřující tužka na nehty a fix k opravě laku na nehty.Doufám,že jsem tyhle nehtové věcičky nepopletla.






 Rozhodně všem doporučuju zajít do DM a omrknou Alverde.A co si pořídím já?Trio na obočí,žlutý minerální korektor a určitě některou ze rtěnek.

3 komentáře:

  1. právě včera jsem na nový stojan hleděla taky :D a co mě na 100% zaujalo byl korektor pro ten si určitě skočím ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Určite to pôjdem omrknúť :)

    giveaway whatluciadid.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Já vždycky když jsem v DM,tak alverde je jentak stranou,tak doufám,že až se dneska podívám,bude tam toho víc :))

    OdpovědětVymazat