pátek 24. června 2011

Série nejlepší z nejlepších - lesky na rty

moje sbírka
Ahoj tentokrát jsem pro Vás připravila sérii článků o nejlepších kosmetických produktech,které v dané kategorii (lesky,řasenky,tvářenky atd.) vlastním.Dnes Vám chci ukázat ,který lesk na rty je podle mě nejlepší.Vyzkoušené mám všechny co jsou v drogeriích,doma mám takové,které na mě něčím zapůsobily a  z těch vyberu nejlepší.


 Začnu od začátku čili zleva-L'Oreal glam shine diamant-coral carat- jemně voní,má perfektní aplikátor kterým se lesk dobře nanáší,lepkavý je trošičku oproti jiným,které jsou jak lepidlo.Celkově je velice příjemný na rtech. Nemám pocit,že mám na rtech nános je velice jemný a určitě bych ho doporučila.

Avon glazewear sparkle-sugar cane,byl to dárek,sama bych si ho nekoupila,děsí mě ty třpytky,ale jinak veliké překvapení v skoro nelepivé konzistenci.Vůně nic moc.Na rtech je příjemný,řekla bych že je takový střed ani super ani propadák.

H&M-tangerine punch-V tubě vypadá krásně má malé třpytečky,které krásně světélkují na slunci.Vůně- naprosto úžasná letní ovocná vůně.Konzistence je ovšem hrozná.Tento lesk je lepivý a po nanesení mám pocit že mám na rtech vrstvu medu.Ale zase dělá krásný skleněný efekt na rtech a díky tomu umí opticky zvětšit úzké rty.Ortel?Vypadá dobře ,ale na rtech je nepříjemný,používám ho velmi málo.

L'Oreal glam shine-natural glow-rose glow-oproti výše zmiňovanému Glam shinu je v tomto víc třpytek a na rtech jsou cítit.Když promnu rty cítím malé křupinky,které ale nedřou.Voní krásně,konzistence mírně lepivá.Pro toho kdo má rád třpytivé lesky je to dobrá volba.V popisu je že je plumping,ale já jsem žádný zvětšující efekt nezaznamenala.

Rimmel-vinyl gloss,mirror shine-zrcadlový efekt mu nemůžu vytknout,dělá skleněný efekt,ale díky tomu je lepivé konzistence.Má krásnou citrusovou vůni.Vím,že vinyl shine je oblíbený,ale mě nenadchnul a to z toho důvodu,že je nepříjemný a těžký na rtech.

Aco-cliniderm-Tento lesk Vám chci ukázat protože je super,přirovnala bych ho Juicy tubes od Lancome(Lancome je lepší).Problém je,že jsem ho koupila ve Švédsku v lékárně.Takže pro ty kdo jezdí do skandinávských zemí doporučuju zkusit.

Tohle je momentálně můj nejpoužívanější lesk E.l.f. luscious liquid lipstick-baby lips-má krásnou mentolovou vůni a trochu mrazí na rtech,má nelepivou konzistenci a je hustý a tím pádem dlouho drží,ale nedělá pocit velkého nánosu.Balení je šikovně vymyšlené,točením si regulujete množství lesku a pak ho nanesete jemnou houbičkou.Tento lesk vřele doporučuju,stojí jen 35kč.

Lancome Juicy tubes by nature-casiss noir.Tohle je můj první lesk od Lancome.Všichni jej opěvují a já dnes už vím,že právem.Spolu s elfem tvoří dvojici mých nejoblíbenějších lesků.Některé lesky jsou neoprávněně označované jako dlouhodržící a tyto,ač by si to zasloužily tento název nemají.V popisu je ultra lesklý hydratační lesk s přírodním aroma.Tento lesk je tak hustý,že se hůř nanáší,ale jakmile ho nanesete bude držet jak přibitý.Navíc nelepí a nemám pocit nánosu na rtech.Voní krásně po malinách.Dnes už jde sehnat na Aukru nebo na Omlazení za cca 100kč což je hodně férová cena vzhledem ke kvalitě.Doporučuju všem.

Essence XXL nudes-pure beauty-je takový řídký lesk,který moc dlouho nedrží.Na rtech není nepříjemný ,ale nepříjemná je pro mě jeho vůně.Za tu cenu nenadchne neurazí.

Dermacol lesk krásně voní po ovoci je to středně lepkaví lesk,na rtech je příjemný,takový jemný.Tohle je zlatá střední cesta mezi lesky jsou i lepší,ale špatný určitě není.

Alverde lesk jsem koupila protože je to jediný Nude lesk u nás.Na rtech je velice příjemný,nelepivý bez pocitu nánosu,ale zato je dost řídký a proto dlouho nevydrží.Na rtech vypadá moc hezky a plus je že je Bio takže při jídle nesníte s leskem chemii.

Unt Lip craze-něco mezi střední a vyšší vrstvou,má taktéž hustou konzistenci,která dobře drží,voní kokosem což mám ráda,ale trošku lepí.Tomuto lesku bych dala třetí místo na žebříčku Top lesků,před ním e.l.f. a  první místo získal Lancome Juicy tubes:-)





3 komentáře:

  1. ten elf mě zaujal, už jsem četla chválu všude možně, určitě ho zkusím!

    OdpovědětVymazat
  2. Na ten Elf jsem taky narazila, chtěla jsem si ho objednat, ale pak jsem na to zapoměla :-). Nojo.. já lesky teda moc nemusím, vždycky si dávám jenom balzámy nabo pomádu :-)

    OdpovědětVymazat