středa 29. června 2011

Prostě o kosmetice......

Dnes jsem přišla do drogerie DM a ,protože jsem měla schůzku a dotyčný se opozdil,měla jsem dostatek času na to prošmejdit tam kosmetiku,které jsem si dřív nevšimla nebo neměla čas ji vyzkoušet.A jsem překvapená jakých úžasných věcí jsem si dříve nevšimla.......

Nejvíc mě zaujala tužka na oči  Maybelline-Line definer-je to automatická vysunovací tužka,která má tak tenkou tuž,že umí nakreslit tenkou a přesnou linku a navíc se s ní dobře pracuje,protože z přehledem vykreslí každou malou skulinku.A to není vše,je extra černá,výrazná a dlohodržící.Aby toho nebylo málo měli ještě čokoládově hnědou s třpytem a ta byla  moc krásná,dovedu si ji představit rozmazanou po celém víčku,musí to vypadat krásně.Na netu jsem jich moc nenašla,ani na ofic. stránkách ji nemají,tak snad už ji jen nedoprodávají.
Potom jsem u SH-E stylezone privátní značky DM narazila na pěnový make up.Mám ráda make upy tužší konzistence,které dobře kryjí a matují.A přesně tohle ten make up dovede.Fakt jsem překvapená ,protože mám teď nově L'Oreal mattmorfhose a za 399kč a tento za 149,- je lepší.Už ho mám tři hodiny na obličeji a vypadá pořád stejně.Už vím jaký make up chci příště,až vypotřebuju mých 10 načatých kusů.
vpravo
Teď jsem hodně zaměřená na korektory,prostě dlouho hledám dobrý korektor,co bude krýt a dlouho vydrží.Včera jsem chválila Essence,který je,ale opravdu dobrý a dnes jsem objevila hned další dva.Lepší se mi jeví L'Oreal Infailible,který perfektně kryje.Je to balení v peru,takže ho můžete štětečkem dobře nanášet i když nakonec to člověk stejně musí dokončit prsty,nebo lepším štětcem.Tento korektor perfektně kryje už malé vrstvě ale vypadá přirozeně.Nejsem zastáncem drahých kosmetických značek,které jsou podle mě zbytečně předražené,protože výrobní hodnota stínů Essence a stínů MAC je zhruba stejná nebo i když dražší tak pořád kdyby je MAC prodával za 150kč tak na nich pořádně vydělá.Ale to jsem odbočila,prostě v případě korektorů si myslím,že je lepší si připlatit,protože zatím jsem nenašla lepší než tento L'Oreal za tuším 290kč.

Levnější alternative je Max factor Master touch za 219kč a nyní se prodává v sadě s 2000calorie řasenkou(jedna z mých nejoblíbenějších) za 299kč a pokud vlastníte slevičky do DM může ta sada být Vaše za cca 210kč no to už se dá že?Ale zpět ke korektoru,taky moc hezky kryje v malé vrstvě.Je také v podobě pera a nanáší se pěnovým koncem.Něco jako lesky na rty od Elf.

Poslední věc se mi zalíbila kvůli ceně.Protože v zimě matující pudry nepoužívám a kdybych koupila drahý bylo by mi líto ho po létě vyhodit a navíc si myslím,že v pudrech zas tak velký rozdíl není zalíbila se mi tahle novinka(nebo má aspoň nové balení) -Matující pudr Balea young za 79kč,prodává se ve čtyřech odstínech a matuje,zkoušela jsem to:-)


8 komentářů:

  1. Pak napiš, jak to vypadá s pudrem od Baley, jsem zvědavá:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Kosmetiku a vubec vse z DM milujeme, dik za tipy!

    http://nikolbeauty.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, super blog. Právě jsem tě objevila, tak ti to tu jdu prošmejdit. :) Chtěla jsem se zeptat, jestli ještě chodíš na omlazení? Moc se mi líbí jedny botky a ráda bych je koupila. Ozvi se, prosím.

    OdpovědětVymazat
  4. más super blog, skvelé príspevky :)

    jednoznačne sledujem, ak máš čas, môžeš navštíviť môj nový bloghttp://thefashion-berries.blogspot.com/

    pekný deň
    xx

    OdpovědětVymazat
  5. super tipy!!;)
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. u jakých věcí si našla ten pudr balea???

    OdpovědětVymazat
  7. Štěpánka-U stojanu s přípravky na akné Balea.
    Anonymní-stačí napsat soukromou zprávu a můžeme se domluvit.

    OdpovědětVymazat