úterý 24. května 2011

ELF kosmetika počtvrté

 Zase jsem neodolala a nakoupila u ELF,protože jejich kosmetku hodně používám a s většinou věcí jsem maximálně spokojená.Když jako novinka vyšel jejich make -up pomyslela jsem si- no za 130kč to nemůže být bůhvíco a nekoupila ho.Ale po recenzi  Mii kde píše že je hodně krycí mě začal zajímat.

Jmenuje se ELF flawless finish foundation já mám odstín Sand a je na mě moc světlý a to jsem spíš bledší typ,asi si koupím tmavý na léto a budu je mixovat.Ale pojďme k vlastnostem,tento make up mě nadchl svou krycí schopností,kryje perfektně,při nanášení žádný problém,krásně voní,má moc hezké balení s pumpičkou.Finish má určitě glowy,což znamená takový zářivě lesklý a to kvůli tomu že je hutný a mastný.Ta mastnota mi trochu  vadí v tom,že pokud jej hodně nazapudruju tak dlouho nevydrží.Ideální je na suchou pleť hlavně v zimě kdy je pleť suchá.Na léto bych ho nedoporučila,kvůli zmíněné mastnotě a hutnosti.Pokud si jej ale na léto přece jen pořídíte výhodou je ,že má SPF 15.Jedna paní z MUA psala v recenzi,že používala MakeUpForEver a když vyzkoušela tento hned na něj přesedlala protože je o moc lepší,prý.No já musím uznat,že tento make up je moc povedený a na zimu to bude jeden z mích nejoblíbenějších make upů.

Luscious liquid lipstick-odstín Baby lips,podle popisu by to měla být tekutá rtěnka.Rtěnku a nějakou barvu vůbec nečekejte,jde o bezbarvý lesk na rty,ale vyhozené peníze to nebyly,protože je to můj druhý nejoblíbenější lesk po Lancome Juicy tubes,a to mám 15 dalších lesků a mnohem dražších.Tento lesk je úžasně dlouhodržící díky své extra husté konzistenci podobné Juicy tubes.Extra hustý je,ale nelepí což je kombinace kterou jen tak nenajdete.A navíc bonus na léto,je mentolový , osvěžující a nepotřebujete žvýkačku:-)Balení je taky dobré,spodní částí točíte a tím regulujete množství vytlačeného lesku.Aplikátor má zkosenou velmi jemnou houbičku z kterou se lesk velmi příjemně nanáší.Spokojenost veliká a za 35kč všem vřele doporučuju.

Waterproof eyeliner pen-black je to fix na oči já mám s tenkým hrotem,který umí vykouzlit velice přesnou linku.Mě trochu vadí že tuž občas vynechá barvu a potom když linku přetíráte suchým hrotem tak si zbytek linky smažete a musíte ji dělat znovu.Tip: pokud mi dojde barva tak fix zavřu a hrotem dolů začnu třepat,aby  na hrot ztekla barva.Vytvořit linku s tímto fixem mi trvá dýl než s krémovýma linkama,ale sama linka je s fixem preciznější.U mě je tento výrobek za 35kč hodně používán.

Brightening eyeshadows-Luxe,Glam-už mám tuším osmery tyto stíny a to mluví za vše.Za 35kč asi těžko někde seženete 4 kusy dobře pigmentovaných stínů.Vychází to 9kč za jeden stín a to je hodně fér cena vzhleden ke kvalitě a množství barev ze kterých si můžete vybrat.Já plánuju si je pořídit všechny.

Celkově opět velká spokojenost s nákupam u ELF a s kvalitou výrobků.Už se nemůže dočkat další várky.





6 komentářů:

  1. Skvělá recenze. Musim si taky konečně něco objednat! :-))

    OdpovědětVymazat
  2. kde seženu kosmetiku elf?

    OdpovědětVymazat
  3. Perfektní recenze a máš bezvadný blog a videa! Navedla mě na tebe taky Mia a jsem jí za to vděčná :), jsem další pravidelný čtenář:). Jinak s tím makeupem jsi mě dost navnadila, protože já mám právě plet suchou a všechny mě vysušují, takže by to mohla být dobrá volba.

    OdpovědětVymazat