pátek 16. března 2012

Avon nákup

Objednala jsem pár věcí z Avonu a jsem trochu zklamaná,některé věci jsou skvělé,ale já jsem se nejvíc těšila na Avon cheek glow rozjasňovač na tváře.Byla jsem v šoku co přišlo.Myslela jsem,že Avon je moderní firma,která sleduje trendy a ne,že nějaký laik namíchá silikonový základ se třpytkami,vlastně ne s glitry jak disko koule a napíše na obal cheek glow a Avon to normálně prodává a nazývá to rozjasňovačem na tváře.Jinak si to neumím vysvětlit.

Jak jsem řekla konzistence tohoto přípravku je silikonová a jako na rozjasnění je v ní nasypáno pár glitrů,je to bezbarvé.Původní cena byla cca 200kč nyní po slevě 79kč,ale i tak bych jim to nejradši vrátila.

Teď něco příjemnějšího,velmi mile mě překvapila rtěnka Color trend v odstínu Pink sunrise.Je to krásná studená,mléčná,růžová nude barvička.Mému studenému typu pleti sedí perfektně.Výdrž je průměrná a na rtech je příjemná stejně jako její cena 49kč.

Rtěnka Ultra colour rich odstín Red 2000,krásná rudá rtěnka,není z těch dlouhodržících,ale zase na druhou stranu krásně hydratuje a je trochu lesklá.Na rtech je příjemná a má krémovou texturu.Cena cca 130kč

Další propadák je trio stínů Onyx quartz,vzhledem k tomu,že cena byla celkem vysoká cca140kč čekala jsem kvalitní stíny s dobrou pigmentací.Opak je pravdou stíny jsou skoro neviditelné,když naberu větší množství udělají se z nich jakoby hrudky,které nejdou rozetřít.Balení se jim jediné povedlo,je v nich malé zrcátko a zboku je šuplíček se dvěma aplikátory na stíny a tužkový aplikátor na rozmazávání.

Super shock gelové oční linky,nejsou ty nejpigmentovanější linky které jsem měla,ale při troše snahy jde dosáhnout plné pigmentace.Linky jsou superdržící,jakmile je nanesete těžko se jich pak zbavujete:-)Barvička je moc hezká já mám safírovou.Textura je spíše krémová než gelová takže jdou použít i pod stíny.Cena 110kč



Jillian Dempsey stíny pro kouřový efekt.No kouřový efekt s nimi rozhodně nevykouzlíte,ale barva sama o sobě je hezká tmavě zelená a třpytivá takže ji určitě ponosím.Balení je vytvořeno podobně jako balení tekutých linek,jen stíny mají pěnový tenký aplikátor takže s nimi jde vytvořit tlustší linka a dobře se nanáší do hůře přístupných míst.Stíny jsou pudrové konzistence.

Pink sunrise,Red2000,Saphirre,Khaki
Onyx quartz

2 komentáře:

  1. Jsem otravná, vím, ale pokud má blog sloužit, k čemu zamýšlím, tak je propagace ze začátku nezbytná ...

    !!! CHCETE DÁT OSTATNÍM VĚDĚT O SVÉ GIVEAWAY? ZVEŘEJNĚTE JI BLOGU URČENÉM SPECIÁLNĚ NA GIVEAWAYS !!!: http://newgiveaways.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat