sobota 4. února 2012

Catrice





Tento týden jsem byla na nákupech ve Vídni,samozřejmě jsem si nemohla nechat ujít nějakou tu kosmetiku.V mém okolí Catrice stojan ještě není,takže jsem si vybrala pár věcí od Catrice a šampony Herbal essences bez ,kterých nemůžu být.Byla jsem trochu naštvaná,protože osvětlení v tamnějším DM mi znčně ztěžovalo výběr,ale myslím,že jsem vybrala dobře tyhle stíny 400My first copperware party jsou krásné,brzo Vám je ukážu v akci.Mají metalický finish a je to taková hnědo měděno červeno fialová kombinace.Mají máslově jemnou konzistenci a jsou krásně pigmentované.



  Tahle paletka korektorů All round concealer stála 3,70 což se mi jeví jako dobrá cena.Líbí se mi kombinace barev,všechny tři béžové jsou pro mě použitelné po celý rok,v létě tmavší,v zimě světlý nebo namíchat a zbylé dva na červené fleky a na rozjasnění.Konzistence krémová,ale trochu vysušuje,kryje obstojně.



 Tenhle lak 380-Forget me not! mi padl hned do oka,zářivá fialová se stříbrným třpytem,nádhera.Dobře se nanáší a pěkně kryje.





5 komentářů:

  1. Na tu korektorovou paletku koukám pokaždý, když jsem v Rossmannu.. Líbí se mi ty růžový barvy na rozjasnění kruhů pod očima, ale jestli vysušujou, tak to nebude dobrá volba :(
    Jinak máš moc hezký stránky, přimlouvám se za nějaký další videa :)
    http://linysblog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Tento korektor jsem si koupila včera, zaujalo mě, že je tam víc barev. Tak jsem na něj zvědavá.

    OdpovědětVymazat
  3. Na tie korektory som pozerala, ale nezdala sa veľmi ta textúra.. tieň vyzerá krásne :-)

    cajova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Ty korektory vypadají pěkně.

    OdpovědětVymazat
  5. lak mám taky, je super, i když se mi zdá, že ho mám víc do stříbrna, ale to bude asi jen zdání :)

    OdpovědětVymazat