středa 20. července 2011

Nová kolekce Essence- 50's girls reloaded

Včera se na pultech objevila nová kolekce Essence 50's girls reloaded.Moc se mi líbí její námořnické obaly a bylo z čeho vybírat,měli opravdu hezké,použitelné barvičky stínů,rtěnek i tužek,až jsem si nevěděla rady co si vzít.Měli duo stíny,ale v každé krabičce byla nějaká modrá a tu já nemusím,ale druhá z dua byla vždy hezká buď champagne,khaki nebo taupe.I laky na nehty měli krásné balení i barvičky,červená,modrá,bílá atd.

Já si z nabídky vybrala Translucent loose powder-pro hladký a matný finish.Balení se mi moc líbilo a matující pudr jsem potřebovala tak jsem ho vzala.Je to balení 8,5g a oproti e.l.f. hd pudru je menší a to byl další z důvodů proč jsem ho vzala.Balení je hodně prakticky vymyšlené,nikde se nesype,osahuje houbičku(kterou nepoužívám) a je dobře skladné.Matující účinky jsem zkoušela včera a dnes a je srovnatelné s e.l.f. hd pudrem.Mimochodem nejvíc matující účinek má podle mě Maybelline dream matt powder (který se už neprodává).Mají jen jeden odstín,který se jmenuje AHOY! no mohla jsem ho tam nechat,když ho i česky pojmenovali?:-)Já jsem za 79 kč s tímto pudříkem nadmíru spokojená.
Jako další se mi zalíbila rtěnka,která je tvarem balení hodně podobná rtěnkám MAC.Můj odstín 02 I'm sailing korálová mléčná barva bez třpytek s vysoce lesklým finishem.Rtěnka není plně krycí je to taková trochu krémová,jemná lesklá textura.Obvykle mi tyhle odstíny nesluší,ale tahle je tak decentní a přirozená,že mi sedla.Měli ještě nádherný červený odstín,hned bych ho brala ,ale červená mi nesluší.Cena byla 55kč
Štětec je oboustraný,hustý a pěkně hlaďoučký za 40kč.Větší strana je dobrá na blending.
essence vpravo
Celkově tuhle řadu považuju za velice povedenou a kdybych tu kosmetiku měla kam dávat koupila bych další věci.Když se u nás začala prodávat Catrice byla jsem nadšená,všechno zkoušela a plánovala co z příští kolekce zase koupím.Většinou jsem po vyzkoušení a zhodnocení kvality  za stálou cenu nekoupila nic,až potom ve výprodeji.Catrice se mi zdá zbytečně drahá vhledem ke kvalitě.Podle mě Essence je na tom o moc líp.S kvalitou jsem spokojená a navíc mě vždy potěší cena.


8 komentářů:

  1. Hrozně moc se mi libí,tahle kolekce,zítra se tam musím podívat a něco pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  2. ty jo tak to je super kolekce, hned zítra to běžím okouknout :)

    yusuwi.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. skoda, ze u nas nebude dostat kupit:(

    OdpovědětVymazat
  4. jsem taky moc spokoneá a koupila jsem si stejné věci :)

    http://ordinarylife-my.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá krásně:-) Asi vyjdu na lov:-)

    http://luczynky-world.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Jéé, o téhle kolekci jsem vůbec nevěděla :)

    OdpovědětVymazat
  7. vypadá to moc hezky :)) essence mám moc ráda, za tak nízkou cenu je kvalitní :)

    OdpovědětVymazat