pátek 8. července 2011

E.l.f- pátý nákup

Opět jsem neodolala a po přečtení lákavých recenzí jsem už popáté nakoupila u E.l.f.(ten E.l.f. mě zruinuje).A tady je moje recenze jak jsem s výrobky spokojená.
Protože začalo léto objednala jsem si dva bronzery ať vypadám trochu opálaně.Jeden je z řady Essentials za 35kč odstín Matte bronze.Podle názvu bych čekala ,že bude matný,není.Obsahuje malé třpytky,ale není jich tam moc a po nanesení štětcem na obličej třpytky hned opadají.Barva bronzeru je na mě moc tmavá,takže doporučuju jen pro hodně snědé typy.Nebo na konturovaní obličeje,na to ho používám já.Teď odjíždím k moři tak snad ho více užju až se opálím.Ještě chci zmínit že se mi líbí že není do oranžova.




Druhý bronzer je z řady studio.Moc se mi líbí jeho balení.Je sice dost velké,ale zato je v něm i hodně bronzeru a obrovské zrcadlo.Já mám odstín Warm,má čtyři odstíny bronzeru,které můžete buď smíchat nebo použít,který Vám vyhovuje.Já barvy míchám dohromady a výsledek je teplá zlatavá bronz barvička,která je vhodná spíš pro světlejší typy pleti.Pokud jste tmavší typ zkuste odstín Cool který je tmavší a studený.Odstín Golden(nejsvětlejší)  se používá spíš jako highlighter.Bronzer se dobře nanáší,pěkně drží a zanechává na pleti krásnou zlatou záři,neobsahuje třpytky.

zleva:peachy keen,candid coral,warm bronzer,matte bronzer
Tvářenky studio-jedním slovem nádhera,mají podobnou texturu a finish jako warm bronzer.Candid coral je korálovo-růžová barvička spíše nenápadná pro denní nošení a zanechá na pleti tu krásnou zlatou zář.Už nepoužívám jinou.
candid coral

Peachy keen je taky krásná se zlatou září,ale na mě je bohužel moc světlá a proto ji doporučuju pro hodně světlou pleť.Její barva jde spíše do broskvova oproti Candid coral která je dorůžova.Celkově jsem si tyto tvářenky zamilovala a další kousky budou následovat.Balení je poloviční oproti bronzeru a taky obahuje zrcátko.
peachy keen
Lesky na rty ze základní řady za 35kč-neuvěřitelné.Super glossy lip shine-Candelight, obsahuje SPF15 takže ideální na léto a kdyby jste cítily tu vůni hmmmm.....slaďoučká vůně a chuť jak vanilkový koktejl a dobře drží.Je trochu lepkavý oproti e.l.f. Luscious liquid lipstick ,který nelepí a je to můj nejoblíbenější lesk.

Hypershine gloss-Bubblegum-stejná vůně a textura jako super glossy lipshine,jen Superglossy je víc pigmentovaný a Hypershine je průhledný.Oba dva drží skvěle.Balení Hypershine má na konci stěteček a dávkuje se točením koncem.


zleva:seductive,gypsy,candelight,bubblegum.
 Rtěnky z řady essentials za 35kč je to možné aby krásně pigmentovaná rtěnka s příjemnou texturou stála 35kč?Je!Rtěnky jsou matné a mám ráda to,že se dají vrstvit.První vrstva trochu zabarvené rty,druhá vrstva krásně pigmentovaná sytá barva,která dlouho drží.Moc hezky voní,na rtech jsou příjemné.
Gypsy-tmavě růžová s modrým podtonem s příměsí fuchsiové
Seductive-tahle je nositelná i na den,přirozeně ladí s mojí barvou rtů i sedí k mému tonu pleti.Tuhle může nosit každý.Rtěnky se na obrázkách zdají dost tmavé ale po nanesení kejsou tak tmavé a jsou zářivější a veselejší.

seductive,gypsy
Vždy se snažím vše posoudit objektivně a spravedlivě,až vše dobře ozkouším.Nelíbí si mi jak některé blogerky dělají review hned po jednom použití,protože po jednom použití nemůžete posoudit zda je výrobek dobrý a navíc po jednom použití se mi zají dobré všechny věci protože jsem ještě nadšená z nákupu.Snažím se ukázat i na věci,které si mi na produktu nelíbí,ale v této várce od e.l.f. jsem žádné vážné nedostatky nenašla.Všechny věci můžu jedině doporučit.A už mám na cestě další balíček takže očekávajte další reviw.










9 komentářů:

  1. wow, ty si závislák:-) A díky za recenzce, souhlasím s tím názorem, po 1 použití je to na nic...
    lepele-mele.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Některé slečny dělají review, obzvlášť videa, když kosmetiku rozbalují. Nooo, ten pudr vypadá fajn, i když není moc krycí? Zkouší na ruce... a já si říkám na co taková recenze je.

    OdpovědětVymazat
  3. já si tam chci objednat 4 věci a stále nejsou na skladě :-D

    OdpovědětVymazat
  4. tento týden mi taky přišel balíček, druhý.měla jsem tam taky rtěnku Seductive, chtěla jsem ji vyzkoušet a jak ji měla pošta ve vypečeným autě,hned se mi zlomila...byla sem pěkně naštvaná!jinak máme ještě stejný bronzer Warm,tvářenku Peachy Keen a Hypershine gloss Bubblegum. pořádně ozkoušený mám lesk a z toho jsem unešená! příště si objednám rovnou dva! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Chtěla bych vidět všechnu tvou kosmetiku natočíš???? :D

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělá recenze, já si teď objednala cool bronzer z řady studio, tak doufám že nebude moc tmavý ale opálená jsem dost tak snad mi bude sedět:)
    Jinak jsem se úplně zamilovala do toho lesku v tubě mám stejný odstín a objednala jsem i další:)

    OdpovědětVymazat
  7. tvářenku candid coral mám také a je vážěn suprová :) a přesně jak píšeš ten elf to je vážně hrůza já teda mám na cestě teď druhou objednávku, ale už zase mám plno věcí co si potřebuji doobjednat :D:D

    OdpovědětVymazat
  8. Nechápu jak můžu mít závislost na kosmetice! :D Elf mě nutí objednávat každý měsíc, to snad není možné :D Jinak super recenze, mám v plánu vyzkoušet ten bronzer z řady studio :))

    OdpovědětVymazat
  9. Já dneska poprvé zkoušela Hypershine a ty rtěnky a zatím to vypadá fakt dobře..! Posoudit budu moct až je otestuju pořádně v terénu, ale myslím, že za 35 Kč budou fajn :)

    OdpovědětVymazat