pátek 18. února 2011

Ombre hair

Znáte taky ten pocit když potřebujete nějakou změnu a nevíte jakou?U mě to vždy odnesou vlasy.Včera jsem je nechala trochu sestříhat,ale to mi nestačilo tak jsem začala hledat na netu nové barvy vlasů.Narazila jsem na  nový styl celebrit zvaný Ombre hair.Vlasy jsou u kořínků tmavé a od uší nebo i níž světlé.Moc se mi to líbí a asi do toho půjdu.Máte s tím někdo nějaké zkušenosti.Trochu se toho bojím protože vracet se opět k melíru by mi zase dost zničilo vlasy,ale myslím že tento styl by mi slušel,co myslíte?



12 komentářů:

  1. Mne ako vyučenej kaderníčke sa to moc nepáči....osobne by som si to nedala no niekomu to môže pristať....skúsenosť s tým nemám

    OdpovědětVymazat
  2. mě se to taky nelíbí...
    terebe0.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se to taky moc nelíbí. Vypadá to jako odrostlý melír. Ale jen můj názor:)

    OdpovědětVymazat
  4. kdyz budes nosit vlasy hezky upraveny,tak proc ne:)!

    OdpovědětVymazat
  5. ackoliv miluju alexu chung, tohle je presne ta jedina vec, co se mi na ni nelibila, vypada to jako odrostle a neupravene.. ale kazdemu se libi neco jineho, takze pokud se ti to libi, tak proc ne?;)

    OdpovědětVymazat
  6. mne se to libi hodne, vypada to super, tady hlavne na rachel bilson a hilary duff, poprvy me to zaujalo v nejakym casaku na jessice biel to jsem se na tom uplne zasekla. myslim, ze k tvy barve oci to bude krasny. ale to nejlip posoudis sama)

    OdpovědětVymazat
  7. Líbí se mi fakt na málokomu.. ale když se to dobře vytónuje, může to být bomba! Zkus, přebarvit zpět to můžeš vždycky!:)

    OdpovědětVymazat
  8. Mně se to líbí moc. Určitě jdi do toho. Ja se taky chystám.

    OdpovědětVymazat
  9. No ale neumím si to představit na rovných vlasech, asi to bude nejlepší na těch lehce zvlněných jen

    OdpovědětVymazat
  10. Mám rovné vlasy a vypadá to moc dobře. Nemůže se to odbravit v jedné rovině, je to o tom vyhrát si s tím a barvit to po pramíncách, pokud chcete to barevné asi tak od uší. Jsem hodně spokojená, taková změna je super! Ale vlasy to lehce odnesly...Melír je holt melír

    OdpovědětVymazat
  11. vypadá to dobře ale těžko říct, jestli někdo pochopí , že je to schválně

    OdpovědětVymazat
  12. Ačkoliv jsem nechtěla, sama jsem si nedávno takhle vystínované vlasy udělala. Medová barva mi chytla jen na konečky, zatímco od kořínku až po bradu jsem měla vlasy tmavě hnědé. Od brady po lopatky byly vlasy obaleny do krásné medové a ikdyž jsem byla zprvu nešťastná, všichni mi nové vlasy moc chválili:) Za sebe Ti to mohu vřele doporučit:)

    OdpovědětVymazat