sobota 5. února 2011

NYC lak,CC highlighter



Dnes jsem díky upozornění Dasdushi na novou značku  kosmetiky NYC zavítala do Rosmannu.Bohužel jsem nic závratného neobjevila tak jsem si odnesla jen lak nehty v temně fialové barvě,tedy tak vypadala lahvička.Ve skutečnosti je barva tmavě modrá a krásně lesklá.S nanášením jsem byla spokojená a lak krásně kryje v první vrstvě,výdrž jak všechny ostatní drogerkové laky.Stál 29kč a to se mi zdá dost dobrá cena ve srovnání s kvalitou.Jen mě mrzí že barvička není taková jak se zdála,protože takovou sháním.Jinak NYC má dobré ceny a až budu něco potřebovat určitě zkusím NYC.Teď jsem dobře zásobená takže jsem si tam nic nevybrala.Ještě chci upozornit na Lip stain-fixu na rty.Je na ní uvedeno,že drží 12 hodin nebo tak nějak,ale nenchte se nalákat není to pravda.Jde dolů stejně rychle jako všechny ostatní rtěnky.Zkoušela jsem nejtmavší odstín a ten se mi vpil do nerovností  na rtech a když jsem ho chtěla smazat nešlo to,takže jsem měla flekaté rty.Tomuhle tedy říkám nežádoucí výdrž:-)

Další úloveček je Glimmer shimmer od Constance Carroll.Super věcička za 70kč.Highlighter moc krásné barvičky a žádné třpytky,momentálně můj neoblíbenější.Je velmi jemný a můžete požít různé barvy třeba světlou pod obočí nebo nejtmavší jako bronzer na tváře.Constance Carroll nemám moc ráda ,ale tuhle věcičku rozhodně doporučuju.



zkouška ne nehtu.

7 komentářů:

  1. A kde kupuješ CC? Jinak já jsem s Lip Stain byla moc spokojená, ale je pravda, že mám ty světlejší barvy...

    OdpovědětVymazat
  2. Ale vypadá ten lak opravdu moc dobře... škoda jenže to není ta barva kterou jsi potřebovala...

    OdpovědětVymazat
  3. ja CC vubec neznam, kde si to koupila?

    http://frenkiesgirl.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj holky Constance Carroll jsem koupila v drogerii Teta,mají tam různé neznámé značky a jsou většinou levné.V tetě mají i pěkné laky Pcific za 29kč a moře barev na výběr.

    OdpovědětVymazat
  5. s tím lakem na nehty jsem měla uplně stejný problém-těšila jsem se na temně fialovou a vyšla z toho tmavě modrá(bohužel v téměř stejném odstínu už mám lak na nehty od essence,takže je mi naprd)

    OdpovědětVymazat
  6. ahoj ten fix na rty sem taky zkousela nejtmavsi otstin a musim rict ze me vydrzel dlouho:) tak asi to je na kazdem jinak http://beautybookbykiki.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat