pondělí 7. února 2011

Ingrid eyeshadows,GS

Dnes  jsem v drogerce Jasmín na hlaváku v Brně objevila novou značku kosmetiky Ingrid.Je to polská značka,která má  dost dobré ceny a velký výběr očních stínů.A moc krásných.Já jsem si vybrala quatro oční stíny,v metalických barvách.Mimichodem nepřipomíná Vám balení něco?Chanel stíny,že?Barvy jsou dobře pigmentované a myslím ,že o moc horší než Chanel nebudou,ale zásadně se liší v cenách.Chanel přes 1000kč,Ingrid 59kč.Což se mi zdá dost dobrá cena vzhledem ke kvalitě.Jeden stín vyjde na 15kč.Já jsem nadšená a zítra si půjdu pro další.Mají cca 10 různých kombinací quatro stínů takže je z čeho vybírat.Jinak mě u Ingrid zaujala báze pod make up za 99kč,ale mám teď čtyři takže další si tedˇ pořizovat nehodlám.Pokud jste z Brna určitě na Ingrid mrkněte,stojí to za to.

Ještě jsem jako přídavek koupila stíny Gabriela Salvette,.Prvně mě zaujala cena:-) 29kč,pak jsem je vyzkoušela a žasla.Mají krásně krémově-sametovou texturu.Od těchto stínů bych to rozhodně nečekala,pigmentace taky super a jdou krásně rozblendit.Barvička je taky krásná, taková bronzo-bordo s fialkovým odleskem.










2 komentáře:

  1. Vypadají moc pěkně. Tuhle značku vůbec neznám. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám od Indridu kazetku čtyř očních stínů black magic, odstín 12 a můžu jen doporučit. Krásné barvy, perfektně pigmentované, pracuje se s nimi jedna radost :-)

    OdpovědětVymazat