sobota 30. října 2010

E.L.F nákup 1.díl


Swatches:L-P:Duo cream eyeshadows-Olive,Shimmer.whip-Lilac petal,Persimmon,Color stick-golden peach,Liquid eyeshadow-Green machine.



E.L.F. je americká kosmetická firma která se rozmohla i v Evropě.Prodává přes www. stránky Eyeslipsface.co.uk.U  Eyeslipsface jsem nakoupila 2 krát.Pokaždé kosmetika dorazila v extrémně krátkém čase cca 4dny.Poštovné jsem měla zdarma díky kodu,který uvádí  jednou za čas na facebooku.Všechna dekorativka z řady basic stojí neuvěřitelných 1,50 libry což je 45kč.Dnes Vám tedy ukážu výrobky a swatches  z jejich basic řady i z řady studio a mineral. Jako první Vám ukážu věci ,které se mi osvědčili.Rozhodně nejoblíbenější přírustek z mé elf kolekce je Shimmering facial whip-lilac petal.Je to užasný citrusově vonící highlighter s krémově-gelovou texturou.Po nanesení jsou tvářičky rozzářené a zvýrazněné.Některé blogerky ho rovnají k Benefit Highbeam který je ovšem několikanásobně dražší.Mám i odstín Persimmon ,který používám méně protože je hodně růžový a nevím co sním je,ale vytéká z něj voda.
Další z mých oblíbenců je tvářenka odstín Glow moc hezká korálová barvička bez třpytek.
Naproti tomu její kolegyně v odstínu Innocence je úplně neviditelná což  u tvářenky není žádoucí.
Color stick v odstínu Golden peach taky nebyla špatná volba.Je to jak název napovídá broskvově zlatá barvička s třpytem a citrusovou vůní.
Další bombou od elfu jsou jejich quatro oční stíny.Vlastním dvoje-odstíny Day 2 night a Nymph dream.Day 2 night jsou jedny z mých nejoblíbenějších stínů.Jsou to čtyři perfekně kombinovatelné barvičky.Výdrž je dost dobrá a pigmentace také.Je pravda že pod ně používám bázi,ale o tom v jiném příspěvku, líbí se mi i Nymph dream,které používám méně,ale barvičky taky krásné(hlavně ta peprmintová:-)
Velmi mile mě překvapili bronzery v odstínech Luminance který požívám spíš jako highlighter a Sunkissed ,který je bronzový s nádhernými zlatými odlesky.Uchvátila mě i minerální rtěnka v odstínu Runway pink je to nude růžová rtěnka,taková mléčná růžová.Na rtech moc příjemná,bez vůně a chuti.

1 komentář:

  1. Ty stíny mám také moc ráda. Facial whip jsem nezkoušela protože má smíšené recenze, zato Shimmer palette jen dobré a jsem s ní velmi spokojená, jen je moc velká na nošení v kabelce.

    OdpovědětVymazat